İzmir Özel Türk Koleji ve İTK Mezunları Derneği işbirliği ile bu yıl 10.su gerçekleştirilen “Bahattin Tatış Yarınlarda Var Olmak Ödülleri” düzenlenen görkemli gecede sahiplerine sunuldu.

İlki 2011 yılında gerçekleştirilen “Bahattin Tatış Yarınlarda Var Olmak Ödülleri” gecesine İzmir’in tanınmış isimleri, İTK yöneticisi, öğretmenleri ve mezunları katıldı. Manisa Yunus Emre İlçesi Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş,

Manisa Valilik Protokol Müdürü Kürşat Gürsoy…..

Sanatta Başarı Ödülünün sahibi bu yıl Oktay Keresteci, Sporda Başarı Ödülünün sahibi Altay Spor Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ve Altay Spor Kulübü Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin oldu. İşte Başarı Ödülü Halil Şahin’in olurken, Eğitime Katkı Ödülü Dr. Selçuk Yusuf Arslan’ın, Bilime Katkı Ödülü Dr. Naşide Gözde Durmuş’un, Yaşama Katkı Ödülü ise İhtiyaç Haritasının oldu. Ödül törenin fikir babalarından olan ve bu yıl kaybettiğimiz Sancar Maruflu’yu anmak amacıyla ise oğlu Cevat Ziya Marufu’ ya Onur Ödülü verildi.

Bu yıl 10.su gerçekleştirilen “Bahattin Tatış Yarınlarda Var Olmak Ödülleri Töreni”nin açılış konuşmaları İTK Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ülkü Toker ve İTK Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Tatış tarafından gerçekleştirildi.

Altuğ Dilmaç ve Zafer Çebi’nin performansları ile renklenen gecede, başarılı sanatçıların performansları izleyicilerden büyük alkış aldı.

 

“Bahattin Tatış-Yarınlarda Var Olmak Ödülleri 2021” Ödül Kazananlar

  • Eğitime Katkı Ödülü: Dr. Selçuk Yusuf Arslan

Ödül Takdimi: Oğuz Tatış

  • Sporda Başarı Ödülü:  Mustafa Denizli – Özgür Ekmekçioğlu

Ödül Takdimi: Yiğit Tatış

  • Bilime Katkı Ödülü: Dr. Naşide Gözde Durmuş

Ödül Takdimi: Şaban Yapıcıoğlu

  • Yaşama Katkı Ödülü: İhtiyaç Haritası

Ödül Takdimi: Prof. DR. Murat Borovalı

  • İş’te Başarı Ödülü: Halil Şahin

Ödül Takdimi: Kemal Çolakoğlu

  • Sanatta Başarı Ödülü: Oktay Keresteci

Ödül Takdimi: Aytül Büyüksaraç

  • Onur Ödülü: Sancar Maruflu anısına oğlu Cevat Ziya Maruflu

Ödül Takdimi: Ülkü Toker